Tuki

Olen täällä auttaakseni. Katso alta löydätkö vastauksen kysymykseesi.

Kuinka paljon Showit maksaa?

Kuukausimaksu on 19-39 dollaria/kk riippuen siitä, kuinka monessa erässä maksun suorittaa ja minkä paketin valitsee. Se sisältää: hostauksen, ilmaisen live-chat-tuen, käyttöoikeuden sovelluksen käyttämiseen (sivuston hallinnoimiseksi), alustan automaattiset päivitykset, ja Showit-käyttäjien yhteisö auttaa kirjaimellisesti kaikessa.

Showitia voi käyttää 30 päivää ilmaiseksi, katso hinnasto täältä. Maksu suoritetaan luottokortilla. Voit irtisanoutua palvelusta milloin vain. Verkkosivupohjamme toimivat vain Showitilla.

Showitin lisäksi tarvitset verkkotunnuksen DNS-palvelulla. Webbihotellia et tarvitse, jolloin muita kuluja ei synny verkkotunnuksen ja Showitin kk-maksun lisäksi. Ostaessasi vekkosivupohjan saat selkeät ohjeet, kuinka toimia näiden kanssa.

Mikä on Showit ja miten se toimii Media-assarin kanssa?

Showit on verkkosivustoalusta, ja Media-assari on luonut mallipohjia, jotka toimivat Showit alustassa.

Ovatko Showit verkkosivupohjat kuinka muokattavissa?

Verkkosivupohjat ovat 100% muokattavissa. Voit muokata Showitilla verkkosivupohjan värejä, sivuja, gallerioita, vaihtaa fontteja, lisätä tehosteita ja muuttaa asettelua. Showit on drag and drop verkkosivujen rakennusohjelma, joka on huippu. Tällä sovelluksella voit muokata sivuston vetämällä ja pudottamalla elementtejä.

Kaikki on liikuteltavissa, poistettavissa ja muokattavissa. Voit lisätä kuvaa tai tekstiä ihan mihin vaan. Nämä voi vielä animoida eli saada eloa sivuun. Showitin kanssa visuaalisesti ei ole mitään rajoituksia toisin kuin monien muiden ohjelmien kanssa. Blogisi on myös täysin muokattavissa.

Myös navigaatio on täysin muokattavissa ja sen voit laittaa vaikka keskelle etusivua. Eikä siinä kaikki 🙂 Voit laittaa vaakaan, pystyyn, ympyräksi, tähtikuvioon…ihan miten vaan. Tämä esimerkkinä siitä, miten Showit taipuu moneen.

Pitääkö minun ostaa jotakin verkkosivupohjan lisäksi?

Kyllä, sinun on ostettava Showit-tili, joka maksaa alkaen $ 19 kuukaudessa. Showit-mallimme toimivat vain Showitin kanssa.

Miten aloitan sivuston käyttöönoton?

Showitilla on loistavia tutoriaaleja, videoita ja tuki, jotka auttavat sinua. Verkkosivupohjat on luotu sinulle ”tee se itse” -periaatteella, mutta autamme mielellämme jos tarvitset vähän lisätukea. Mikäli tarvitset apua, ota yhteyttä ja autan 1-2 arkipäivän kuluessa. Katso myös kustomointi-palvelut.

Tarvitsenko Photoshoppia tai jotakin muuta ohjelmaa tätä varten?

Et tarvitse Photoshoppia tai muuta ohjelmaa muokataksesi verkkosivuja.

Voinko rakentaa verkkosivuni itse teidän verkkosivupohjillanne?

Ehdottomasti, verkkosivupohjat on suunniteltu heti käytettäväksi ja pystyt muokkaamaan sisältöä juuri niinkuin tahdot. Tämä sopii täydellisesti ”tee se itse”-persoonille, jotka tahtovat pitää langat omissa käsissä. Tietenkin jos tahdot suunnittelijan asiantuntemusta, niin voit aina palkata Media-assarin avuksesi.

Voinko palkata sinut tekemään verkkosivuni?

Kyllä! Voin kustomoida sinulle jonkin valmiista verkkosivupohjista tai voin tehdä täysin kustomoidun verkkosivun yrityksellesi.

Onko Showit englanninkielinen?

Kyllä, sovellus on englanninkielinen. Verkkosivupohjiin on kuitenkin tehty suomenkielellä osa sisällöstä mikä nopeuttaa hahmottamista ja ohjelman käyttöä. Lisäksi saat alkuun suomenkieliset pikaohjeet, joilla pääset alkuun.

Onko verkkosivut mobiiliystävälliset?

Kyllä Showit on täysin responsiivinen ja tarjoaa sinulle kehittyneen ja johdonmukaisen ulkoasun kaikkiin alustoihin, mukaan lukien tabletit ja kaikki älypuhelimet. Voit itse muokata tai uudistaa mobiilisivuasi erikseen työpöytäversiosta. Tämä on huippua, koska voit siis itse päättää, mitä haluat näyttää mobiililaitteilla.

Mitkä ovat Showitin edut?

Media-assarin verkkosivupohjat ovat AINOITA verkkosivupohjia, jotka ovat täysin muokattavissa yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla. Toisin kuin perinteiset verkkosivualustat voit vaihdella navigaation sijaintia ja täysin uudelleen järjestää verkkosivustoa, jos niin tahdot. Räätälöinti mahdollisuuksilla ei ole rajoituksia.

Entä jos minulla tulee ongelmia verkkosivupohjani asennuksessa?

Showitin suunnittelun aloittaminen on SUPER helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja sinulta kysytään ”avainkoodi”. Löydät tämän avainkoodin tiedostosta, jonka lähetämme sinulle ostoksen jälkeen! Jos sinulla on ongelmia, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Voinko lisätä videon verkkosivuille?

Kyllä voit. Voit lisätä videoita mille tahansa sivulle. Joihinkin verkkosivupohjiin on lisätty valmis optio videon lisäämiseen ja toisiin ei. Mutta kaikkiin sivuihin voi lisätä videoita.

Voinko käyttää omaa logoani?

Ehdottomasti, kaikkiin verkkosivupohjiin voit lisätä logosi.

Voinko liittää verkkokaupan verkkosivuilleni?

Showitilla ei ole vielä verkkokauppa mahdollisuutta, mutta voit silti linkittää  ulkopuolisen verkkokaupan verkkosivuusi.

Voinko blogata Showitilla?

Kaikki verkkosivupohjat tulevat blogimallin kanssa. Lisäksi Showit integroituu myös WordPressin kanssa saumattomasti.

Mikä on palautusoikeutenne?

Kyseessä on digitaalinen tuote, joka ei ole palautettavissa, joten palautusoikeutta ei ole. Jos sinulla on tähän liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä.

Täytyykö minun osata koodata?

Eipä tarvitse osata. Teemat on tehty mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi ja sisältävät ohjeet, kuinka toteutat omat verkkosivusi.

Saanko verkkotunnuksen?

Verkkotunnus on hyvä ostaa erikseen. Verkkotunnuksen voit hankkia esim. Zoner.fi alkaen 1 €/kk. Kun ostat verkkotunnuksen, on hyvä varmistaa, että mukana on DNS-palvelu. Zonerilla tämä tulee mukana. Webbihotellia ei tarvita. Tähän kaikkeen tulee selkeät ohjeet verkkosivupohjan mukana.

Showit tuki

Tutustu Showitiin heidän verkkosivuillaan ja jos sinulla tulee kysyttävää niin heidän chat-tuki auttaa sinua. Heidän tuki on avoinna 18.00-02.00 Suomen aikaa.

Etkö löydä vastausta? Autan sinua mielelläni. Täytä alla oleva lomake mikäli et löydä vastausta ohjeistani.