Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Media-assarin verkkokaupassa myytävät tuotteet ja sisällöt toimitetaan asiakkaalle vain internetin kautta tietokoneelle ladattavina digitaalisina tiedostoina. Maksettuasi tuotteen verkkopankkiyhteyden kautta, saat näkyviin ko. tuotteen internet-linkin, jonka kautta voit ladata tuotteen suoraan tietokoneellesi. Myöskin antamaasi sähköpostiosoitteeseen toimitetaan tilausvahvistus.

Maksamalla tilaamasi tuotteet saat käyttöösi niiden digitaaliset tiedostokopiot ja käyttöoikeuden niihin. Voit käyttää kopiota teoksesta vain henkilökohtaiseen käyttöön. Teosta tai mitään osaa siitä ei saa julkaista, kopioida, tallentaa tai siirtää missään muodossa tai millään tavalla, sähköisesti, mekaanisesti, tallennettuna, skannattuna tai muuten.

Verkkopankki:

Voit maksaa tilauksen verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Käytettävissäsi ovat seuraavat verkkopankit:

Nordea

OP-Pohjola

Sampo

Aktia

Ålandsbanken

Handelsbanken

S-pankki

LähiTapiola

 

Laskulla / Osamaksulla maksaminen:

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu.

Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Voidaksenne valita maksutavaksi laskulla tai osamaksulla maksamisen, Teidän tulee tilausta tehdessä olla täyttänyt 18 vuotta. Lasku saapuu postissa jälkikäteen. Laskun saatuanne voitte valita, maksatteko luoton kertasuorituksena tai osamaksuina.

Todellinen vuosikorko muodostuu luottokustannuksista (korko ja erityiset maksut) annettuna luottomäärälle laskettuna vuosikorkona. Todellisen vuosikoron suuruus riippuu sekä luottomäärästä että luoton pituudesta.

Kuukausierän vähimmäismäärä on ilmoitettu laskulla. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan kerralla pois.

Jopa 60 päivää maksuaikaa
Osamaksu: 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukautta
Ei kuukausimaksua
https://www.collector.fi/