Referenssit

Paljon Kaikesta -brändin yritysilmeen päivitys

”Sannan kyky hahmottaa asiakkaan visuaaliset tarpeet on omaa luokkaansa. Oli helppo kertoa, mitä toivoo saavansa ja miltä toivoi lopputuloksen näyttävän. Lopullinen ilme ylitti odotukset. Sannan nopea toteutus ja esteettisesti sielua hivelevä lopputulos sai ilonkyyneleet kasvoille. Kiitos Sanna! ♡” 

Veera Jahn
Paljon kaikesta


Sodexo Somekoulutus

”Sanna osasi tuoda juuri meidän yrityksen tarpeeseen räätälöidyn koulutuksen. Koulutuksessa huomioitiin yrityksen omat sisäiset työkalut ja tuotiin rinnalle uusia.
Käytännön esimerkkien kautta sisäistettiin somen merkitys yrityksen brändin imagon luonnissa ja markkinoinnissa. Lisäksi koulutuksen yhteydessä saatiin otettua henkilökuvat yrityksen käyttöön.”

Kirsi Merikoski
Site Manager – Corporate
Sodexo Oyj


Nettinäkyvyyden Kirkastusilta yhteistyössä mukana Hamk, VAO ja Valkeakosken Kaupunki

”(Liian) harvoin olen koulutuksessa kokenut yhtä hyvää ilmapiiriä, aitoa tekemisen meininkiä ja fiilistä. Tuota fiilistä on vaikea kuvata – se oli sekoitus kiinnostusta, innostusta… hämmennystä ja varmasti myös tuskaa.”

Koulutukseen osallistuneet yritykset olivat 100%:sesti valmiita suosittelemaan koulutusta muillekin yrityksille ja kokivat saaneensa illasta hyötyä yrityksensä kehittämiseen.

Valkeakosken yrittäjät


 

Zillakorun uudelleen brändäys

”Olen niin onnellinen Zillakorun uudesta ilmeestä! Hämmästelen edelleen miten joku voi tehdä näköiseni sivut tapaamatta kertaakaan. Pyysin Media-assarin Sannalta tarjouksen ja tein monta, monta kysymystä uusista termeistä ja teknisistä jutuista. Kärsivällisesti Sanna vastasi kaikkiin kysymyksiin yksitellen, selkeästi ja minun ymmärrykselle sopivalla tavalla.

Sitten tuli ensimmäinen logo ehdotelma. Aamulla rääppä silmillä katsoin kännykän näyttöltä pientä kuvaa enkä ymmärtänyt mitä näin. Aamukaffit ja silmälasit päähän, niin johan valkeni! Näin “Will you marry me?” sormuksen apofylliitin logossa. Se oli sitten siinä! Logo oli valmis ja iho karvat pystyssä. Koska, Sanna ei voinut tietää parin viikon takaisesta unestani. Siinä unessa ystäväni kysyi, mikä on minun kiveni, vastaus unessa tuli kuin apteekin hyllyltä, apofylliitti! Niin miten kaikista niistä koruista joita Zillakorun sivuilla on vuosien aikana ollut, Sanna valitsee apofylliitin. Huh!

Kaikki se visuaalinen kauneus mitä näet sivuilla on Sannan kädenjälkeä. Hänen kanssa on helppoa ja vaivatonta tehdä yhteistyötä. Hän pystyy lukemaan toiveitani muutamista hassuista sanoista, epämääräisistä ajatuksen pätkistä. Homma on toiminut niin että Sanna tekee ja minä ihastelen!

Kiitos Sanna! <3”

Kirsi-Teresa Kivelä
zillakoru


 

Verkkosivusuunnittelu

”Teknistä osaamista en omannut itse lainkaan esim. nettisivujen luomiseen. Silti ne ovat nyt täysin oman itseni näköiset. Myös henkisesti Sannan brändäys auttoi minua löytämään oman ammatillisuuteni sekä luomaan täysin omannäköisen brändin. Suosittelen lämpimästi ammattilaisen käyttämistä oman brändin löytämiseen ja luomiseen.”

Jutta Tuomi
Pienet Ihmeet


 

Logo- ja yritysilmesuunnittelu sekä verkkosivusuunnittelu

”Nämä on nii ihanat ❤️ Pääsit niin sisään mun ajatuksiin vaikka en osannut niitä oikein kertoa. Yhteistyö ja yhteydenpito sujui loistavasti ja nopeasti. Lopputulos on upeampi kuin osasin kuvitella ? Kiitos Sanna ❤️ Suosittelen enemmän kuin lämpimästi!”

Marika Oksanen
Marikan Kynsistudio

Logo- ja yritysilmesuunnittelu

Löysin Media-Assarin yrittäjätuttavani kautta pari vuotta sitten ja siitä asti olen seurannut Sannan erinomaisia opetusvideoita. Olen käynyt läpi myös Sannan Rakenna oma brändisi -verkkokurssin, josta sain neuvoja ja rohkeutta lähteä rakentamaan yritykseni verkkosivuja aivan itse. Sanna suunnitteli minulle ihanan, raikkaan logon ja brändiin sopivan värimaailman, ja ne olivat pohjana ja konkreettisena johtotähtenä sivujen suunnittelussa. Koska olin ensikertalainen sivujen tekemisessä, meni hetken aikaa, että pääsin jyvälle, miten kaikki tehdään ja mitä kaikkea oikeastaan voi tehdä, mutta kun sain juonen päästä kiinni, homma alkoi luistaa. Olen todella kiitollinen Sannalle erittäin miellyttävästi sujuneesta yhteistyöstä! Sanna kuunteli asiakasta herkällä korvalla ja oli valmis jopa taipumaan ajoittain eksyksissä olleen asiakkaan mielenliikahdusten mukana, mutta niin vaan hän onnistui onkimaan pienistä tiedonmuruista esiin juuri sen idean, mitä en ollut osannut itse konkreettisesti hahmottaa. Suosittelen Sannan & Media-Assarin palveluita täydestä sydämestäni!

Tuija Sulisalo, TuyaKnits
tuyaknits.com