Rakenna itse

Ihastu, kustomoi ja lanseeraa

Showit on moderni ja helppo drag-and-drop verkkosivunrakentaja, johon ei tarvita lainkaan koodaamista.

1-ihastu-media-assari verkkosivut

Valitse sinun brändillesi sopiva ulkoasu. Kun olet ostanut verkkosivupohjan saat sähköpostiisi avainkoodin.

2-kustomoi-media-assari verkkosivut

Kirjaudu Showitiin ja syötä avainkoodisi. Muutamalla klikkauksella voit muuttaa ulkoasua ja layoutia. Muuta helposti värejä, fontteja, tekstejä ja lisää kuvia.

3-lanseeraa-media-assari verkkosivut

Paina “julkaise” nappia ja poksauta shampanjapullo auki. Juhli uusia, kauniita ja ammattimaisia verkkosivujasi, joita kelpaa esitellä.

Helposti muokkaat verkkosivupohjista sinun brändillesi sopivan.

media-assari_logo

4 SYYTÄ VALITA SHOWIT 

Ei koodausta
Verkkosivupohjat ovat täysin muokattavissa. Voit muuttaa kaiken käyttämällä Showitin drag and drop toimintoa – koodausta ei tarvita.
Responsiivinen
Kaikki verkkosivupohjat ovat responsiivisia. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus muokata mobiiliversiota erikseen halutessasi.
Täysin muokattavissa
Toisin kuin muissa verkkosivualustoissa, Showitilla on hyvin vähän rajoituksia siihen, mitä voidaan tehdä. Voit helposti muokata ulkoasua, värejä, logon, grafiikkaa ja paljon muuta.
Tuki
Showitilla on live chat-tuki, joka on saatavilla suoraan sovelluksessa.

Ihastu uusiin verkkosivuihisi

Valitse kustomoiduista verkkosivupohjista sopiva ja lanseeraa verkkosivusi parissa päivässä.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä saan tehtyäni tilauksen?

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi avainkoodin ja ohjeet kuinka toimia.

Pitääkö minun ostaa jotakin verkkosivupohjan lisäksi?

Kyllä, sinun täytyy ostaa Showitin palvelu, jossa on kuukausimaksu. Kuukausimaksu on 19-39 dollaria/kk riippuen siitä, kuinka monessa erässä maksun suorittaa ja minkä paketin valitsee. Showitia voi käyttää 30 päivää ilmaiseksi, katso hinnasto täältä. Maksu suoritetaan luottokortilla. Voit irtisanoutua palvelusta milloin vain. Verkkosivupohjamme toimivat vain Showitilla.

Showitin lisäksi tarvitset verkkotunnuksen DNS-palvelulla. Webbihotellia et tarvitse, jolloin muita kuluja ei synny verkkotunnuksen ja Showitin kk-maksun lisäksi. Ostaessasi vekkosivupohjan saat selkeät ohjeet, kuinka toimia näiden kanssa.

Mikä on palautusoikeutenne?

Kyseessä on digitaalinen tuote, joka ei ole palautettavissa, joten palautusoikeutta ei ole. Jos sinulla on tähän liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä.

Onko ongelmaksi, jos en ole kovin "tekninen henkilö"?

Ei ole! Verkkosivupohjat on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi keskiverto tietokoneen käyttäjälle. Showitin tutoriaaleissa on käytetty selkeää kieltä eikä teknisiä termejä, mutta englanninkieltä tulee osata.

Onko Showit englanninkielinen?

Kyllä, sovellus on englanninkielinen. Verkkosivupohjiin on kuitenkin tehty suomenkielellä osa sisällöstä mikä nopeuttaa hahmottamista ja ohjelman käyttöä. Lisäksi saat suomenkielisen videon, jossa kerrotaan Showitin perustoiminnot.

Showitin omat englanninkieliset ohjeet ovat todella hyviä. Ne on varustettu kuvin ja videoin. Mitään teknistä kieltä ei käytetä, joten ovat todella helppolukuisia. Chat-tuki on todella ystävällistä ja auttaa kaikessa. Suomenkielistä tukea ei ole saatavilla.

Voinko liittää verkkokaupan verkkosivuilleni?

Showitilla ei ole vielä verkkokauppa mahdollisuutta, mutta voit silti linkittää  ulkopuolisen verkkokaupan verkkosivuusi.

Tahtoisin laittaa etusivulle ison kuvan. Voinko muokata verkkosivupohjaa?

Kyllä voit! Showitissa on juuri se loistavaa, että voit muuttaa kaiken! Kaikki on liikuteltavissa, poistettavissa ja muokattavissa. Voit lisätä kuvaa tai tekstiä ihan mihin vaan. Nämä voi vielä animoida eli saada eloa sivuun. Showitin kanssa visuaalisesti ei ole mitään rajoituksia toisin kuin monien muiden ohjelmien kanssa. Blogisi on myös täysin muokattavissa.

Myös navigaatio on täysin muokattavissa ja sen voit laittaa vaikka keskelle etusivua. Eikä siinä kaikki 🙂 Voit laittaa vaakaan, pystyyn, ympyräksi, tähtikuvioon…ihan miten vaan. Tämä esimerkkinä siitä miten Showit taipuu moneen.

Voinko liittää oman logoni verkkosivuihin?

Kyllä voit, kaikki sivustot on rakennettu niin, että voit lisätä nykyisen logosi tai muokata verkkosivupohjassa olevaa logoa.

Voinko liittää blogin verkkosivuihin?

Kyllä, Showitiin on mahdollista integroida blogi. Lisäksi Showit ja WordPress toimivat yhdessä.

Tarvitsenko Photoshoppia tai jotakin muuta ohjelmaa tätä varten?

Et tarvitse Photoshoppia tai muuta ohjelmaa muokataksesi verkkosivuja.

Onko Showit mobiiliystävällinen?

Kyllä vaan, Showit on kauniisti responsiivinen ja optimoitu kaikentyyppisille mobiililaitteille.

Miten aloitan sivuston käyttöönoton?

Showitilla on loistavia tutoriaaleja, videoita ja tuki, jotka auttavat sinua. Verkkosivupohjat on luotu sinulle ”tee se itse” -periaatteella, mutta
autamme mielellämme jos tarvitset vähän lisätukea. Katso myös kustomointi-palvelut.

Onko Showitia helppo muokata?

Kyllä, Showit antaa mahdollisuuden muokata helposti layoutia, värejä, navigointia jne. ilman koodausta!

Saanko oman verkkotunnuksen?

Verkkotunnus on hyvä ostaa erikseen. Verkkotunnuksen voit hankkia esim. Zoner.fi alkaen 1 €/kk. Kun ostat verkkotunnuksen, on hyvä varmistaa, että mukana on DNS-palvelu. Zonerilla tämä tulee mukana. Webbihotellia ei tarvita. Tähän kaikkeen tulee selkeät ohjeet verkkosivupohjan mukana.

Lisätietoja löydät myös tuki-sivulta