Media-assari

media-assari-profiilikuva

Media-assari

Olen Sanna Döbert, brändäysstylisti ja digitaalinen suunnittelija. Media-assari-palvelu on erikoistunut brändien kehittämiseen ja innovatiivisten verkkosivustojen suunnitteluun.

Pyrin pienyrittäjien, bloggaajien ja freelancereiden kanssa yhteistyössä luomaan brändejä, jotka näyttävät, toimivat ja tuntuvat itse yrittäjiltä.

Brändisi ei ole vain logosi vaan kaikki se mikä luo ammattimaisen, henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen kokemuksen asiakkaallesi ja sitouttaa hänet käyttämään palveluitasi tai ostamaan tuotteitasi aina vaan uudelleen. Oikeanlaisella brändikokemuksella lisäät luottamusta, lisäät myyntiä ja varmistat yrityksesi menestyksen.

Jos olet valmis siirtymään eteenpäin, niin ota minuun yhteyttä jo tänään ja aloitetaan yhteinen luova projektimme. Rohkea uusi digitaalinen maailma on edessämme ja olen täällä auttamassa sinua lisäämään oman brändisi tähän maailmaan.

Kiitokset, että olet kiinnostunut brändäys- ja suunnittelupalveluistani.

Rakenna oma brändisi

Rakenna oma brändisi yhteisö on suljettu Facebook-ryhmä.

Rakenna oma brändisi-ryhmä on turvallinen yhteisö, jossa samankaltaiset yrittäjät, bloggaajat ja freelancerit voivat tulla tukemaan ja ideoimaan kuinka rakentaa omaa brändiään.

Ensimmäinen yrittäjäkokemukseni juontaa vuodesta 2001 ja matkan varrella olen oppinut paljon ja saanut mahtavan määrän kokemuksia. Yrittäjyys voi kuitenkin olla yksinpuurtamista ja sen vuoksi on tärkeää olla tukiverkostoja, POSITIIVISIA tukiverkostoja! Sen vuoksi loin tämän ryhmän. Haluan jakaa omaa osaamistani, jotta sinun brändisi saavuttaisi tavoitteesi nopeammin ja paljon mutkattomammin kuin minä.